Skrzydła dla mam

Nasze Prelegentki

Magdalena Bąk
Magdalena Bąk pedagog specjalny
Od wielu lat pracuję z dziećmi o specjalnych potrzebach edukacyjnych, uczę języka polskiego, przyrody i biologii, jestem surdopedagogiem. Moja praca to moja pasja. Lubię uczyć moich uczniów i lubię się uczyć, zdobywać nowe kwalifikacje zawodowe. W wolnym czasie wyruszam na wędrówki rowerowe i piesze, uprawiam Nordic Walking.
Weronika Cieślak
Weronika Cieślak studentka dietetyki na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi
Pokazuję, że zdrowe odżywianie wcale nie musi być trudne, niesmaczne, ani drogie. Zachęcam do zadbanie o siebie od środka jako inwestycję na lata.
Maria Bogdańska
Maria Bogdańska psycholog, doradca zawodowy, coach
Początki mojej kariery zawodowej były związane z zarządzaniem zasobami ludzkimi i rekrutacją, od 10 lat wspieram osoby poszukujące zatrudnienia, w tym kobiety powracające na rynek pracy po przerwie związanej z macierzyństwem. Prowadzę konsultacje indywidualne oraz treningi interpersonalne.
Joanna  Ubych
Joanna Ubych Pedagog
Pedagog z wieloletnim doświadczeniem w pracy z młodzieżą i osobami zagrożonymi wykluczeniem społecznym. Realizatorka wielu projektów z obszaru aktywizacji społeczno-zawodowej.
Sylwia Dudzińska,
Sylwia Dudzińska, magistr fizjoterapii, terapeuta ruchowy, trener personalny
Dzięki treningom pomagam kobietom poczuć, że żyją. I to bez bólu 🙂 Z wykształcenia jestem magistrem fizjoterapii, a  zawodowo spełniam się również jako terapeuta ruchowy i  trener personalny. Zostałam fizjoterapeutką, ponieważ od zawsze kochałam ruch i… sama chciałam sobie pomóc z kontuzją barku, taka Zosia Samosia  Prywatnie kocham podróże, dobrą kawę i uważam, że nie ma złej pogody na rower
Marzena Kaźmierczak
Marzena Kaźmierczak Prowadzę sklep z rękodziełem w Łodzi
Jestem rękodzielnikiem z zamiłowania. Tworzę na szydełku: maskotki, czapki, szaliki, sukienki i akcesoria domowe. Uczę sztuki szydełkowania, prowadzę warsztaty dla dzieci i dorosłych. Pasja może być sposobem na życie.

Zgłoś się